Kooltaan ja painoltaan pienempi kuin kinkku, meidän Paleta de Bellota Ibérica -tuotteemme on muodoltaan pidempi ja vähemmän pyöreä. Sen tasainen ja kiiltävä väri, jossa on valkoisia helmiäisrasvavetoja, on visuaalinen ennusmerkki voimakkaasta makuelämyksestä, jossa on tammen makua, makea, voimakas ja intensiivinen aromi, joka yhdistettynä havaittavaan jälkimakuun, herättää eloon maiseman meidän dehesoissamme.
Kääntyvä kinkkukiinnike Mod. "Perus" uusinta luomusta. Valmistettu tammesta.
Kansanviisaus sanoo, että hyvää kinkkua tulisi viipaloida veitsellä, jotta viipaleilla olisi optimaaliset organoleptiset ominaisuudet kulutettavaksi.
R.VITALY MEN 701 MUSTA
En koot:
40=1
41=2
42=3
43=3
44=2
45=1
Keskikorkea harjoittelukenkä, jossa on hyvä vaimennus. Suunniteltu suuripainoisille juoksijoille, jotka aloittavat juoksuharrastuksen. Et koskaan unohda kenkiä, joilla juoksit ensimmäiset kilometrisi.
Kengässä on DROP 10. Paino 276 g. Neutraali askellus.
Päällinen valmistettu hengittävästä nailonista ja mikro PU:sta. Ompelematon sisäsauma, joka parantaa kengän istuvuutta jalkaan, 360-järjestelmä, joka tekee siitä kevyemmän ja mukavamman. Mukana VTS-ventilaatiojärjestelmä, joka edistää hengittävyyttä ja ilmanvaihtoa.
EVA-muovinen pohjallinen, joka parantaa vaimennusta. EVA-muovista valmistettu pohjallinen, ommeltu päälliseen.
Yksiosainen phylon-välikerros, joka on jaettu maaston mukautumisen helpottamiseksi.
Pohja valmistettu kumista FLEXO-teknologialla, joustavuuslinjat sijoitettu ergonomisesti pohjaan, jotta jokaisessa askeleessa saadaan paras siirtymä kantapäästä varpaisiin.
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet
Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, erityisesti Salamancasta.
Suolausprosessi
Iberialaisissa Brisa-sioissa kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka vaihtelee 3º ja 5º celsiusasteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75 % - 85 %.
Rotu: 50 % Iberico
Ravinto: Cebo
Etiketti: Valkoinen
Energiapitoisuus: 303 Kcal / 1261 KJ
Rasvat: 37.81 g
Tyydyttyneet rasvat: 5 g
Hiilihydraatit: < 0,10 g
Sokerit: < 0,10 g
Proteiinit: 32.3 g
Suola: 7.42 g
Iberian Bellota -kinkku tunnistetaan sen pitkänomaisesta muodosta, jossa on tumma ja kulunut sorkka, tyypillinen kentällä liikkuville yksilöille. Siinä on intensiivinen ja kiiltävä väri, jossa on runsaasti valkoisia suonia rakenteessaan. Maistettaessa siitä erottuu voimakas ja kestävä aromi, jossa on vivahteita pähkinöistä ja maasta, mikä luo mehukkaan tasapainon suolaisuuden ja huolellisen kypsymisen välillä, yhdistettynä pitkään ja miellyttävään jälkimakuun.
joka konkretisoi entisestään kokemusta, jonka tämä luonnon mestariteos tarjoaa kielelle.
Kooltaan ja painoltaan pienempi kuin kinkku, meidän Paleta de Bellota Ibérica -tuotteemme on muodoltaan pidempi ja vähemmän pyöreä. Sen tasainen ja kiiltävä väri, jossa on valkoisia helmiäisrasvavälejä, on visuaalinen ennusmerkki voimakkaasta pähkinämausta, makeasta, voimakkaasta ja intensiivisestä aromista, joka yhdessä havaittavan jälkimakunsa kanssa herättää eloon maiseman dehesoissamme.
Sen tyylitelty muoto ja hieno varsi, jotka ovat tyypillisiä puhtaan iberialaisen rodun yksilöille, ovat ne elementit, jotka tunnistavat tähtituotteemme ensisilmäyksellä.
Lisäksi sen koko, joka on pienempi kuin risteytyneiden eläinten osilla, ja tuo kapeampi muoto, tekee sen tummasta, kuluneesta kavioista erityisen merkittäviä, sillä eläin on saanut laiduntaa vapaasti dehesassa ja nauttia kahdesta montanerasista.
Sisäpuolella löydämme intensiivisen punaisen kinkun, jossa on runsaasti puhtaita valkoisia suonia, sillä 100 % iberialaisella possulla on jopa 75 % rasvasta lihaksessa. Kokonaisuus näyttää kiiltävältä sen ansiosta.
Pitkänomainen kinkku, jossa on tumma ja kulunut kaviot pitkien kävelyjen jälkeen maaseudulla. Sen rasvainen osa on helmiäisen sävyinen, ja tämän osan suhde palassa antaa meille mahdollisuuden nauttia pehmeästä ja miellyttävästä aromista.
Vähintään 36 kuukauden kypsytysajan ja huolellisesti valittujen luonnollisten viljojen, heinän ja tammenterhojen ansiosta se on aina maku- ja laatutakuu.
Iberian niemimaan biodiversiteetti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda uusia kulinaarisia kokemuksia. Castro y González -yrityksessä olemme yhdistäneet osaamisemme kinkkujen maailmassa, Guijuelon kylmän ilmaston ja Huelvan vuoriston lämpötilan vaihtelut, ja tuloksena on kinkku Castro y González Fusión, kokemus, joka on varattu rohkeimmille makuille.
Kinkku Castro y González Fusión syntyy omasta sikalastamme, joka laiduntaa vapaasti maaseudulla syöden pähkinöitä, ruohoa ja viljaa. Tämä kinkku kypsyy 12 kuukautta kellareissamme, joissa se lepää Guijuelon kylmissä ja tasaisissa lämpötiloissa. Siellä se saa makean maun ja valmistautuu aloittamaan matkan kohti Huelvan vuoriston vaihtelevaa ilmastoa. Kinkkumme Castro y González Fusión sulautuu Atlantin sumuihin vielä 24 kuukauden ajan, saaden voimaa ja syvää bouquet'ta. Tuloksena on poikkeuksellinen kinkku.
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet
Iberialaiset Brisa-siat omaavat erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja tuloksena on korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, pääasiassa Salamancasta.
Suolausprosessi
Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolauskammiossa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka on 3º - 5º Celsius-asteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75 % - 85 %.
Rotu: 50 % Iberico
Ravinto: Cebo de Campo
Etiketin väri: Vihreä
Energiapitoisuus: 356 Kcal / 1480 KJ
Rasvat: 27.6 g
Tyydyttyneet rasvat: 9.4 g
Hiilihydraatit: < 0,10 g
Sokerit: < 0,10 g
Proteiinit: 27 g
Suola: 7 g